Actualitat

Arrimadas: “Sánchez ha lliurat els catalans a Torra com a botí per seguir uns mesos més a Moncloa”

by cscatalunya — 14 desembre 2018 @ 12:23
Comparte

Cs presenta una querella criminal davant el TSJC perquè els membres independentistes de la Mesa del Parlament compleixin amb les resolucions judicials

Barcelona, divendres 14 de desembre de 2018. “Sánchez ha lliurat els catalans a Torra com a botí per seguir uns mesos més a Moncloa“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, davant la passivitat del govern d’Espanya cap a “les amenaces de la via eslovena” que ha defensat el president de la Generalitat, Quim Torra. Arrimadas s’ha preguntat si Sánchez està esperant “que es produeixi una desgràcia“, ja que segons la cap de l’Oposició “el Govern d’Espanya no està fent res” per protegir els catalans i es limita a “fer la comparsa al separatisme”.

Acostades ha transmès “la sensació d’abandonament que tenen els ciutadans de Catalunya” davant “un perill públic al capdavant de la Generalitat” que ha amenaçat “amb la via unilateral“. “Demanem que la gent pugui anar tranquil·la i no es pregunti cada dia quin serà el pròxim acte violent dels CDR’s“, ha lamentat. També ha demanat que es doni “tranquil·litat, protecció i seguretat jurídica” als agents dels Mossos d’Esquadra.

La líder de Cs a Catalunya ha presentat aquest matí, al costat del portaveu del partit al Parlament, Carlos Carrizosa, i la portaveu adjunta, Marina Bravo, una querella al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya “per l’incompliment de part dels membres independentistes de la Mesa del Parlament de les resolucions del Tribunal Suprem” respecte a la suspensió dels diputats encausats pel ‘procés’. “Torrent es pensa que està per sobre del bé i del mal i dels jutges”, ha afirmat Arrimadas, i ha advertit que “el cop a la democràcia contínua” però que Cs “seguirà defensant al Parlament i als carrers dels drets de tots els catalans“.

Els membres dels partits separatistes es pensen que són impunes i immunes dins i fora del Parlament“, ha dit la líder taronja, i ha recordat que, a diferència “de la república imaginària que volien crear on Puigdemont triava els jutges a dit“, en democràcia “això no és així“.

Volver a ACTUALIDAD