Actualitat

Arrimadas: “Li demanem a Sánchez que ens protegeixi davant un president de la Generalitat que vol convertir Catalunya en una terra sense Llei”

by cscatalunya — 16 desembre 2018 @ 12:13
Comparte

La portaveu nacional de Cs considera que molts catalans estan “desemparats davant un Govern d'Espanya que només vol mantenir-se a la Moncloa a costa de blanquejar el separatisme”

Barcelona, diumenge 16 de desembre del 2018. “Li demanem a Sánchez que ens protegeixi davant un president de la Generalitat que vol convertir Catalunya en una terra sense Llei”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, a pocs dies que pugui produir-se “el caos” a Catalunya per “les activitats il·lícites que estan organitzant els ‘comitès separatistes’ el 21D” i que estan emparades pel president de la Generalitat, Quim Torra, que els animava a continuar actuant.

En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha recriminat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, que no actuï davant “una situació complicada com aquesta”. “Ens sentim desemparats per un Govern d’Espanya que només vol mantenir-se a la Moncloa a costa de blanquejar el separatisme”, ha sentenciat la portaveu de Cs.

A més, ha criticat que “la mateixa setmana que Torra apel·lava a la via eslovena, el senyor Sánchez li hagi enviat una carta demanant una reunió” i li ha instat que “protegeixi” els catalans que estan “espantats amb les barbaritats que va dient Torra i no esperi que passi una desgràcia” a Catalunya per a buscar una solució.

Volver a ACTUALIDAD