Actualitat

Bravo: “Deixin de repetir la gran mentida que els problemes en infraestructures són de Madrid i ofereixin solucions”

by cscatalunya — 19 desembre 2018 @ 19:24
Comparte

La diputada de Cs insta el Govern que es "desviï del seu objectiu separatista" i que pensi "com utilitzar els pocs recursos que tenen en infraestructures"

Parlament de Catalunya, dimecres 19 de desembre de 2018. “Deixin de repetir la gran mentida que els problemes en infraestructures són de Madrid i ofereixin solucions“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) de Territori i Sostenibilitat, Marina Bravo, en defensar una moció aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya presentada per la formació taronja perquè “el Govern treballi per a tots els catalans, els que els voten i els que no” i que millori la gestió en infraestructures, ja que ha considerat que “encara que alguns només vegin inauguracions electoralistes, les infraestructures són clau per al desenvolupament de la ciutadania“.

Bravo ha demanat a l’executiu que “es desviï del seu objectiu separatista” perquè pensi en “com utilitzar els pocs recursos que té el seu govern endeutat en infraestructures“. “De vostès depèn que algú que viatja des de Tortosa no li falli el tren o que un trajecte que es faria en 20 minuts amb l’L9 del metro es trigui més d’una hora“, ha exemplificat Bravo, i ha sentenciat que “en comptes de treballar per tenir millors comunicacions, facin servir el ‘procés’ per tapar els sobrecostos en les obres i la corrupció“.

Poden culpar a qui vulguin, però la culpa és exclusivament seva“, ha afirmat la també portaveu adjunta de Cs al Parlament, explicant que la Conselleria de Territori té, “gràcies a la Constitució i l’Estatut, un gran maneig de competències per a Catalunya“. Bravo també ha lamentat “que costarà molt recuperar-nos de la situació que estan deixant” i ha exposat que el caos a Rodalies “són el clar exemple que per al Govern ‘com pitjor, millor’“.

Volver a ACTUALIDAD