Actualitat

Carrizosa al Govern: “Tenen temps per anar a Waterloo, però no per anar a Brussel·les a defensar els interessos de tots els catalans”

by cscatalunya — 19 desembre 2018 @ 13:23
Comparte

El portaveu d'Economia, José María Cano, acusa el Govern de "portar-nos al desastre econòmic donant cobertura als comandaments violents"

Parlament de Catalunya, dimecres 19 de desembre de 2018. “Tenen temps per anar a Waterloo a visitar Puigdemont, però no per anar a Brussel·les a defensar els interessos de tots els catalans“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, davant el rebuig del Govern de representar les comunitats autònomes en la Unió Europea de la mà dels consellers d’Exterior i Territori, Alfred Bosch i Damià Calvet, respectivament. Carrizosa ha preguntat per què “renuncien a representar a tots els catalans” i ha recordat als membres del Govern “que governen per a tots, no només per als seus seguidors“. “Per què abandonen les seves funcions?“, ha preguntat.

Vostès només van als fòrums del ‘procés’“, ha criticat el portaveu taronja, i ha dit que representar a les CCAA a Europa és assistir “a un fòrum de veritat, no als xiringuitos que organitzen“. “Cada vegada pinten menys a Europa“, ha afirmat Carrizosa, davant la recent expulsió dels eurodiputats convergents de l’ALDE per la corrupció de l’antiga formació, i ha ironitzat que “si no saben gestionar ni una comunitat autònoma, com es convertiran en un país“. “Entre l’útil i l’inútil trien això últim“, ha lamentat i ha afirmat que “mentre Cs crea aliances amb Macron, vostès ho fan amb l’extrema dreta flamenca“.

El portaveu d’Economia de Cs, José María Cano, ha acusat el Govern de “dur-nos al desastre econòmic donant cobertura als escamots violents” i ha alertat de l’alentiment de l’economia catalana a causa de “la inseguretat jurídica i política” que els líders independentistes “han generat“. “Si no cessen en la seva deriva, seran responsables“, ha advertit al Govern.

Catalunya ha passat de ser la locomotora d’Espanya a anar en els vagons de cua“, ha lamentat el diputat i ha advertit que “els emprenedors han perdut la confiança en l’economia catalana, la creació d’empreses ha caigut i s’ha perjudicat sectors clau com el turisme“. “Aquest divendres atacaran de nou a l’econòmica catalana i als catalans donant cobertura als escamots violents“, ha afirmat Cano i ha assenyalat que qui patirà “seran els autònoms i petits comerciants, que s’enfronten al tancament dels seus negocis“.

Volver a ACTUALIDAD