Actualitat

Carrizosa: “Torra i el seu govern estan sent els continuadors del cop a la democràcia que va iniciar Puigdemont”

by cscatalunya — 20 desembre 2018 @ 13:49
Comparte

El portaveu de Cs considera que la reunió entre Sánchez i Torra és una “pèrdua de temps” i demana al president del Govern que “exigeixi a Torra que compleixi les lleis enlloc de demanar reunions”

Barcelona, dijous 20 de desembre del 2018. “Torra i el seu govern estan sent continuadors del cop a la democràcia que va iniciar Puigdemont”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, després de presentar una querella contra el president de la Generalitat, Quim Torra, i els membres del Govern per “no avisar que qualsevol convocatòria que no estigui emparada pel dret de concentració és il·legal”. Ho ha dit en referència als “actes violents anunciats pels ‘comandos separatistes’” prevists per al 21D.

En declaracions als mitjans de comunicació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Carrizosa considera que “l’obligació” del govern de Torra és “defensar els interessos i els drets de tots els catalans”, enlloc“d’animar” els CDR que continuïn ‘pressionant’ com va fer el president de la Generalitat.

Davant aquesta situació, el portaveu de Ciutadans ha criticat que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, vagi “demanant reunions en lloc d’exigir a Torra que compleixi les lleis”. Considera que la reunió que mantindran Sánchez i Torra aquesta tarda és una “pèrdua de temps” i li ha tornat a demanar al president de l’executiu espanyol que “no deixi desemparats els catalans”que no pensen com Torra.

Volver a ACTUALIDAD