Actualitat

Arrimadas sobre el 21D: “Va ser el dia somiat de Torra i el malson de milions de catalans”

by cscatalunya — 22 desembre 2018 @ 11:16
Comparte

La portaveu nacional de Cs critica que Sánchez vingués a Catalunya “envoltat de policies, va tractar a Torra com un cap d'estat, el va blanquejar i va deixar els catalans amb els altercats dels CDR”

Barcelona, dissabte 22 de desembre del 2018. – “El 21D va ser el dia somiat de Torra i el malson de milions de catalans”, així s’ha referit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, davant els fets succeïts ahir a Barcelona. Arrimadas ha criticat que el president del Govern, Pedro Sánchez,  anés a Catalunya “envoltat de policia, va tractar a Torra com un cap d’estat, el va blanquejar i va marxar deixant als catalans amb els aldarulls dels CDR”.

Arrimadas ha qualificat la jornada d’ahir com “un dia de vergonya i de por i en el qual la majoria dels catalans van haver d’interrompre la seva vida normal” I ha recordat que molts catalans van haver de cancel·lar activitats com cites mèdiques i desplaçaments,  a més de no portar els nens al col·legi o no fer les compres nadalenques. La cap de l’Oposició a Catalunya ha condemnat els aldarulls i incidents que es van produir com els atacs als Mossos, talls de carreteres i s’ha solidaritzat amb els periodistes que van patir assetjaments i agressions per part dels comandos separatistes.

“Què més ha de passar perquè Sánchez s’adoni del que està succeint?” s’ha preguntat la líder de Cs a Catalunya que ha assegurat que “Sánchez dóna a Torra el que vol  mentre els catalans han de pagar els deliris procesistes d’un govern insurrecte”

Finalment, Arrimadas ha assegurat que des de Ciutadans “continuarem defensant davant els tribunals i les institucions els catalans que veuen amb indignació com actuen el govern de la Generalitat i el govern d’Espanya”

Volver a ACTUALIDAD