Actualitat

Martín Blanco: ‘Sánchez ha vingut a Catalunya per complaure als seus socis separatistes, que només volen confrontació’

by cscatalunya — 23 desembre 2018 @ 19:18
Comparte

El diputat de Ciutadans lamenta que el Govern hagi "blanquejat les tesis separatistes evitant esmentar la Constitució"

Barcelona, diumenge 23 de desembre del 2018. “El president del Govern ha vingut a complaure als seus socis separatistes i a participar en la confusió que sembra Torra, que només vol seguir amb la confrontació”, ha criticat el diputat de Ciutadans (Cs) Nacho Martín Blanco, que s’ha preguntat per què ha servit el “Consell de Ministres més car de la història d’Espanya”, més enllà dels “anuncis simbòlics”.

En declaracions als periodistes a Barcelona, el diputat de la formació liberal al Parlament ha ressaltat que Sánchez “ha assumit les tesis separatistes”  i en aquest sentit ha citat el comunicat conjunt amb Quim Torra, en què “evita l’ús de la paraula Constitució”. “Ha blanquejat les tesis del president de la Generalitat posant en plena igualtat al Govern d’Espanya amb el d’una comunitat autònoma, com si es tractés de dos governs de dos Estats diferents”, ha lamentat.

Així mateix , Martín Blanco ha destacat l ‘ “abandonament” que pateix el conjunt dels espanyols per part del govern de Pedro Sánchez i ha recordat al president de l’executiu que són els separatistes els que “impedeixen la convivència”. “És d’una irresponsabilitat tremenda posar el focus en els partits constitucionalistes mentre els independentistes viuen còmodes en la confrontació”, ha afegit, alhora que ha instat Sánchez a cursar el requeriment previ de l’article 155 perquè el Govern respecti l’ordenament jurídic. “No pot haver diàleg fora de la Constitució”, ha sentenciat el diputat de Cs

Volver a ACTUALIDAD