Actualitat

Roldán: “Sánchez no fa res mentre Torra malgasta els diners de tots els catalans en visites a fugats de la justícia”

by cscatalunya — 7 gener 2019 @ 12:51
Comparte

La senadora de Cs avisa el Govern que "el calendari dels catalans ho marquen els seus problemes reals" i no "el judici dels que van donar un cop a la democràcia"

Barcelona, dilluns 7 de gener de 2019. “Sánchez no fa res mentre Torra malgasta els diners de tots els catalans en visites a fugats de la justícia“. Així ho ha dit la portaveu al Senat i diputada al Parlament, Lorena Roldán, davant la notícia que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha gastat en vuit mesos 120.000 euros en viatges, catorze vegades més que el seu predecessor. “Les visites de Torra a fugats de la justícia estan costant milers d’euros als catalans“, ha lamentat Roldán, i ha afegit que “la resposta de Sánchez ha estat oferir negociar els pressupostos“.

La portaveu al Senat ha recordat que “el calendari dels catalans es marca amb els seus problemes reals, com trobar feina, no haver d’esperar per a una visita al metge o una bona educació per als seus fills” i no “el judici dels que van donar un cop a la democràcia i han trencat la convivència“. “Que ningú pensi que es pot condicionar la vida de milions de catalans“, ha sentenciat i ha afirmat que Cs “no es permetrà que el futur dels ciutadans depengui de la irresponsabilitat dels que es van saltar la llei“.

Roldán ha recordat que la formació taronja no deixarà “de defensar els drets de milions de catalans que estan sent vulnerats pel separatisme dia si i dia també” i que controlaran “aquest govern insurrecte“. “No permetrem que Torra cridi a la revolta ni inciti als escamots separatistes“, ha indicat la senadora i ha sentenciat que “es deixaran la pell” perquè “els partits separatistes rendeixin comptes al Parlament i no en els xiringuitos paral·lels que creen“.

Demanem a Sánchez que apliqui la Constitució a Catalunya perquè apliquin les lleis“, ha explicat Roldán i ha lamentat que Torra “ratifiqui les condicions amb què es va donar un cop a la democràcia“. Segons la diputada taronja, “la normalitat institucional que van trencar fa un any encara no s’ha recuperat” i ha indicat que “en l’actual legislatura el Govern no ha estat capaç d’impulsar una sola mesura per millorar la vida de tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD