Actualitat

Nacho Martín Blanco: “Sánchez és el principal responsable que Torra continuï viatjant pel món parlant mal d’Espanya”

by cscatalunya — 14 gener 2019 @ 13:53
Comparte

El diputat de Cs adverteix que “el nou episodi del tour de les mentides de Torra fa que tinguem un altre dia sense un Govern que es preocupi pels problemes dels catalans”

Barcelona, dilluns 14 de gener del 2019. “Sánchez és el principal responsable que Torra continuï viatjant pel món parlant mal d’Espanya”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, en referència a “l’obsessió” del president de la Generalitat, Quim Torra, de viatjar pel món per “dir mentides sobre la realitat d’Espanya” i que “costa diners als catalans”. Des de la formació taronja s’han registrat diverses preguntes al Parlament per saber quant costen aquests viatges, després de conèixer que “Torra ha gastat 120 mil euros en els seus sis primers mesos de govern per anar pel món parlant mal d’Espanya”.

“Aquest nou episodi del tour de les mentides de Torra fa que tinguem un altre dia sense un Govern que es preocupi pels problemes dels catalans”, ha dit Martín Blanco en una roda de premsa a Barcelona. El diputat de Cs ha responsabilitzat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, de permetre aquests viatges de Torra que l’única cosa que pretenen és “denigrar la imatge de la democràcia espanyola” i li ha instat a “frenar aquest malbaratament de diners públics”.

D’altra banda, Martín Blanco ha retret Sánchez que negociï els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) amb “els partits separatistes i populistes” a canvi de“perpetuar-se uns mesos més a la Moncloa”. “Uns pressupostos que es negocien a la presó i amb partits que volen liquidar Espanya no poden ser bons per al conjunt dels espanyols”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD