Actualitat

Inés Arrimadas: “És una vergonya que Sánchez posi una catifa vermella al tour de les mentides de Torra”

by cscatalunya — 15 gener 2019 @ 13:18
Comparte

Cs sol·licita la compareixença de Pau Villòria com a “càrrec posat a dit en un dels xiringuitos del ‘procés’” cobrant 112 mil euros anuals

Parlament de Catalunya, dimarts 15 de gener del 2019. “És una vergonya que Sánchez posi una catifa vermella al tour de les mentides de Torra”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha criticat “l’obsessió” del president de la Generalitat, Quim Torra, de “viatjar pel món parlant mal d’Espanya amb els diners de tots els catalans”. Des de la formació taronja s’ha registrat una iniciativa* per preguntar el cost detallat del “tour” que està fent aquests dies pels Estats Units, “les persones que li han acompanyat i les activitats que estan fent”.

“Volem saber quant ens està costant a tots els catalans aquest joc dels viatges de la vergonya”, ha afegit Arrimadas en una roda de premsa a la cambra catalana. Així mateix, ha criticat l’actitud del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per permetre aquests viatges a canvi “d’estar una estona més a la Moncloa”.

D’altra banda, Arrimadas ha retret els partits separatistes que estiguin “utilitzant el Parlament per fer comissions sobre el ‘procés’ mentre es veten d’altres sobre polítiques de discapacitat”, plantejada per CsHo ha dit el mateix dia que s’ha celebrat la comissió sobre el 155 i que considera “és un dels xiringuitos del ‘procés’ creats pel Govern”.

Des de Cs demanaran la compareixença del comissionat del 155, Pau Villòria, com un dels “vividors del ‘procés’” perquè expliqui quines activitats fa per cobrar 112 mil euros anuals i quina és la seva trajectòria. “Aquests senyors s’estan folrant a costa del ‘procés’ i venen al Parlament a parlar de repressió”, ha sentenciat Arrimadas.

Volver a ACTUALIDAD