Actualitat

Carrizosa: “Els que han donat el cop al Parlament són uns ganduls, volen cobrar, però no venir a treballar”

by cscatalunya — 16 gener 2019 @ 15:53
Comparte

El portaveu de Cs critica que Sánchez "no s'assabenta ni es vol assabentar" que "segueix el cop al Parlament"

Parlament de Catalunya, dimecres 16 de gener de 2019. “Els que han donat el cop al Parlament són uns ganduls, volen cobrar, però no venir a treballar“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, davant el boicot per part dels diputats separatistes que han abandonat les diferents comissions que es celebraven aquest matí al Parlament. Per Carrizosa, els diputats que han incomplert la seva obligació “no defensen a les persones dependents, la conciliació laboral o la T-mobilitat“, temes que s’anaven a tractar en les diferents sessions, “però en canvi sí defensen als membres de els CDR ‘s que van intentar coaccionar la població tallant les vies del tren el passat 1-O“.

El portaveu ha criticat que el president del Govern, Pedro Sánchez, “no s’assabenta ni es vol assabentar” que “segueix el cop al Parlament“. “Avui calia tornar al treball legislatiu i hi ha alguns que no volen treballar, s’han buscat l’excusa perfecta per no venir a treballar“, ha afirmat. Carrizosa ha denunciat que se suspenguin “les sessions al Parlament” però en canvi els diputats independentistes que s’absenten del seu treball “demà sí que estaran per parlar en la nova comissió sobre el ‘Procés’“. “Nosaltres volem parlar dels problemes dels catalans mentre altres només parlen a les comissions sobre el ‘Procés’“, ha sentenciat.

El diputat taronja ha anunciat que Cs “presentarà un escrit de queixa al President del Parlament, Roger Torrent, per demanar empara“, justificant que “en el reglament i en el codi de conducta dels diputats” s’estableix que “estan obligats a assistir a les comissions i els plens“. “S’ha vulnerat el dret de la resta dels parlamentaris i també de la ciutadania altra vegada“, ha lamentat.

Volver a ACTUALIDAD