Actualitat

Roldán: “Mentre es constitueix la comissió de Cs per parlar de millores per a la gent gran, els partits separatistes munten un altre xiringuito per parlar del ‘procés’”

by cscatalunya — 17 gener 2019 @ 13:31
Comparte

La diputada de Cs creu que la reunió entre el Govern i la ministra Calvo és“un xantatge a Sánchez, que està disposat a tot per tal de seguir a la Moncloa”

Parlament de Catalunya, dijous 17 de gener del 2019. “Mentre es constitueix la comissió de Ciutadans per parlar de millores per a la gent gran, els partits separatistes munten un altre xiringuito per parlar del ‘procés’”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, després que aquest matí s’hagi constituït la comissió de Cs per millorar la qualitat de vida de la gent gran i també la de drets civils impulsada per les forces separatistes.

En una roda de premsa al Parlament, Roldán considera que es tracta d’un“xiringuito més que no ajudarà els catalans”. A més, ha retret als diputats separatistes que hagin participat en aquesta “comissió ‘fake’” després de“l’espectacle indignant que van muntar ahir” en anar-se de les comissions en protesta a les detencions a Girona pels talls de l’AVE en l’aniversari del 1-O.

“No volen treballar pels problemes reals dels catalans, només volen continuar parlant del ‘procés’”, ha sentenciat la diputada de Cs i ha afegit:“Mentre veiem com els partits separatistes bloquegen el Parlament, Quim Torra segueix amb el seu tour per parlar malament d’Espanya”.

D’altra banda, la també portaveu de Cs al Senat ha fet referència a la trobada d’aquesta tarda entre membres del Govern i la vicepresidenta del Govern d’Espanya, Carmen Calvo: “No serà una reunió, serà un xantatge dels partits separatistes a Pedro Sánchez, que està disposat a qualsevol cosa per tal de seguir a la Moncloa”.

En aquest sentit, ha reclamat de nou al Govern que “es posin a treballar” i acudeixin a aquestes reunions per “negociar millores per als catalans i no per continuar parlant del mateix”.

Volver a ACTUALIDAD