Actualitat

Carrizosa acusa Sánchez de ser un “ostatge dels separatistes per negociar els PGE des de la presó” 

by cscatalunya — 19 gener 2019 @ 18:13
Comparte

El diputat de Cs afirma que "mentre la majoria dels catalans estan desvinculats del procés", els partits separatistes "segueixen amb els seus xiringuitos" 

Sant Vicenç dels Horts, dissabte 19 de gener de 2019. “Les declaracions de Junqueras evidencien que Sánchez és ostatge del populisme d’esquerres i del separatisme per negociar els pressupostos generals de l’Estat des de la presó“. Així ho ha dit el portaveu i diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, davant l’entrevista publicada en un mitjà de comunicació a Oriol Junqueras. Carrizosa ha afirmat que “és sorprenent que el benestar de tots els espanyols i de l’economia es basi en uns pactes fets amb el populisme d’esquerres” i ha considerat que el projecte de pressupostos està “podemitzat“. A més, ha afegit que els PGE “estan condicionats pels presos del ‘procés’ des de les presons sense importar el benestar de tots els espanyols“.

El portaveu taronja ha acusat Sánchez de “no ser responsable” respecte a l’actual conflicte entre els taxis i els vehicles amb llicència VTC perquè “hauria d’haver regulat un sector per donar viabilitat a noves opcions comercialsperò va defugir de la seva responsabilitat“. “Sánchez ha provocat conflictes donant la responsabilitat a les comunitats autònomes quan el Govern hauria d’haver legislat i afrontat la situació“, ha afirmat, assenyalant que “la solució està a pensar en els usuaris“.

Carrizosa ha assenyalat que “mentre la majoria dels catalans estan desvinculats del ‘procés’“, els partits separatistes “segueixen amb els seus xiringuitos“. “Aquesta setmana el separatisme ha tornat a bloquejar les comissions en què es parla dels problemes reals dels catalans, però en canvi segueixen endavant amb les comissions ‘processistes“, ha criticat, i ha denunciat la “utilització del Parlament per comissions xiringuito” i no “per parlar dels problemes reals“. El diputat també ha advertit que “vivim el dia de la marmota amb Puigdemont“, ja que “segueixen volent que sigui investit president mitjançant una reforma del reglament“. “Un fugat de la justícia mai podrà ser investit president de tots els catalans“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD