Actualitat

Sierra: “Torra es gasta els diners en viatges per rebre ordres d’un fugat de la justícia i no es preocupa pels problemes reals dels catalans”

by cscatalunya — 21 gener 2019 @ 14:20
Comparte

La diputada de Cs afirma que “el col·lapse a Barcelona creat pels taxistes es deu a la irresponsabilitat de Sánchez per no voler legislar i a Colau per amagar-se davant el conflicte”

Barcelona, dilluns 21 de gener de 2019. “Torra es gasta els diners en viatges per rebre ordres d’un fugat de la justícia i no es preocupa pels problemes reals dels catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, després de que el President de la Generalitat, Quim Torra, torni a ser a Brusel·les aquest dilluns. Sierra afirma que “no hi ha ningú governant” després que “Torra marxes als EUA per parlar malament d’Espanya, tornés a donar suport als CDR’s i ara hagi viatjat de nou”. “Es gasta els diners dels catalans per parlar malament d’Espanya i rebre ordres en lloc d’invertir en el que és important com la sanitat i l’educació”, ha criticat la diputada i ha advertit que “des de Cs fiscalitzem euro a euro en què es gasten els diners, però ens trobem amb el Govern menys transparent possible, no volen donar informació i l’amaguen”.

 

Sierra ha afirmat que “el col·lapse a Barcelona creat pels taxistes es deu a la irresponsabilitat del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per no voler legislar i a l’alcaldessa, Ada Colau, per amagar-se davant del conflicte”. Ha afegit que “la Generalitat presumeix que quan governa ho fa tot bé, a diferència que quan ho fa Madrid, però en canvi tampoc estan fent res per solucionar el problema”. “Per la irresponsabilitat d’alguns polítics s’ha creat un problema”, ha sentenciat.


La diputada taronja ha lamentat els dos atacs patits per Cs aquest cap de setmana, un a la seu del partit a Barcelona i un altre a una carpa informativa a Vic i ha advertit que “hi ha catalans que es creuen que tenen dret a dir a altres catalans on poden anar i on no”. “Sánchez no pot continuar dient que tot és normal a Catalunya quan no es deixa expressar als ciutadans”, ha comentat, i ha denunciat que “els catalans constitucionalistes se senten desemparats pel govern d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD