Actualitat

Carrizosa: “El recurs de Puigdemont contra Torrent al TC demostra la descomposició de l’independentisme”

by cscatalunya — 23 gener 2019 @ 10:22
Comparte

El portaveu de Cs critica que "mentre s'incendien els carrers amb el taxi, Torra està de viatge i ningú del Govern dóna la cara"

Parlament de Catalunya, dimarts 22 de gener de 2019. “El recurs al Tribunal Constitucional de Puigdemont demostra la descomposició de l’independentisme“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, qui ha assenyalat que “caldria recordar a Torra i Puigdemont que la república no existeix, i per això han de recórrer al Tribunal Constitucional (TC)“. Carrizosa ha demanat “que deixin de fer teatre i explicar contes” ja que “estan impugnant constantment el sistema judicial espanyol, però després van plorant a que els facin cas” i els ha demanat “que reconeguin que la república no existeix“. “El que sí existeix són els tribunals d’un país democràtic com Espanya“, ha sentenciat.

El portaveu taronja ha criticat que “mentre s’incendien els carrers amb el Taxi, Torra està de viatge i ningú del Govern dóna la cara“. “No donen explicacions, no els importares , només es preocupen pel ‘procés’“, ha lamentat i ha criticat que, mentre la Generalitat presumeix de gestionar millor els serveis respecte de l’Estat, “resulta que quan hi ha un problema el Govern no està“. Carrizosa afirma que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez “mira cap a un altre costat” per derivar el problema a les comunitats autònomes.

Sánchez tampoc fa res contra els casos d’adoctrinament a les escoles catalanes“, ha afirmat el diputat, després que “l’alta inspecció de l’estat no actuï havent diferents informes que parlen de l’adoctrinament“, però l’ha inclòs en la necessitat de Sánchez “dels vots de l’independentisme per estar una estona més a la Moncloa“. “Crec que no és cap bogeria demanar que a les escoles catalanes no hagi adoctrinament“, ha assenyalat Carrizosa, i ha advertit de la “preocupant opacitat del govern” en no voler donar una informació que la llei indica que ha de ser pública. “A Catalunya ens sentim desemparats quan volem que es compleixin les lleis“, ha afirmat.

Volver a ACTUALIDAD