Actualitat

De la Calle al conseller El Homrani: “Menteixen i no reconeixen que hi ha menors dormint al carrer patint la deixadesa de la Conselleria”

by cscatalunya — 23 gener 2019 @ 10:26
Comparte

La portaveu d'Afers Socials de Cs acusa el Govern d’"haver-se carregat el sistema de protecció de la infància"

Parlament de Catalunya, dimecres 23 de gener 2019. “Menteixen i no reconeixen que hi ha menors dormint al carrer patint la deixadesa de la Conselleria“. Així ho ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) en Afers Socials al Parlament, Noemí de la Calle, al conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani. De la Calle ha denunciat que la Conselleria “viu sumida en la paràlisi i no mou fitxa fins que l’oposició li reforça els dispositius” i ha lamentat que hagin de ser els treballadors socials “hagin de sortir a donar la cara i denunciar el que està passant“.

La portaveu taronja ha acusat el Govern d’”haver-se carregat el sistema de protecció a la infància” i ha demanat al conseller que “desperti“. “Van negar que hi hagués menors dormint al terra de la ciutat de la justícia, a les comissaries i a la Conselleria mentre se’ls escapaven a dotzenes per dormir al carrer“, ha denunciat De la Calle i s’ha preguntat si “tothom menteix menys el Govern“.

“¿Menteixen els Mossos, l’oposició, els educadors socials, els sindicats, els periodistes i els veïns?“, ha ironitzat la diputada, i ha recordat a El Homrani que “el primer pas per solucionar un problema és reconèixer-ho“. “Amb la quantitat d’alts càrrecs que tenen, podrien dedicar-se a fer un pla de protecció de la infància a llarg termini, deixin de posar pedaços“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD