Actualitat

Carrizosa: “El Govern va actuar com a cap dels CDR i no va fer res per evitar els incidents del 21D”

by cscatalunya — 24 gener 2019 @ 17:35
Comparte

El portaveu de Cs lamenta que el Parlament s'hagi negat a condemnar "a totes les persones que no permeten exercir als catalans els seus drets fonamentals"

Parlament de Catalunya, dijous 24 de gener de 2019. “El Govern va actuar com a cap dels CDR i no va fer res per evitar els incidents del 21D“. Així ho ha dit el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, en parlar sobre l’exercici de drets i llibertats fonamentals a Catalunya. Carrizosa ha reclamat al Govern que no torni a animar els CDR’s i ha exigit “que es condemni la frase del president de la Generalitat, Quim Torra, demanant als escamots separatistes que ‘estrenyessin’, que apel·li al cas eslovè o que el Govern propiciés la vulneració de drets dels catalans el 21D“.

El que va passar no va ser gratis, va ser obra de grups separatistes i antidemocràtics“, ha explicat el diputat taronja i ha responsabilitzat el conseller d’Interior, Miquel Buch, d'”ocultar el nombre d’agents ferits i intentar convertir els Mossos d’Esquadra a una policia política“. El portaveu de Cs ha lamentat que el Parlament s’hagi negat a condemnador aquests fets i “a totes les persones que no permeten l’exercir dels catalans als seus drets fonamentals“, quan “es permet que es rebentin manifestacions de gent que no pensen igual“.

Carrizosa també ha criticat els socialistes per “blanquejar i defensar els que es gasten els diners de tots en ambaixades i lobbies a Washington“, i ha assenyalat que això es deu a “la necessitat del govern d’Espanya dels vots dels que volen trencar Espanya per continuar a la Moncloa“.

Volver a ACTUALIDAD