Actualitat

Roldán: “Sánchez és feble i només té solucions per als separatistes i els populistes

by cscatalunya — 25 gener 2019 @ 15:19
Comparte

La diputada i senadora de Cs qualifica Torra de ser "el cap major dels CDR que es dediquen assetjar els demòcrates a Catalunya"

Parlament de Catalunya, divendres 25 de gener del 2019. “Sánchez és feble i només té solucions per als separatistes i els populistes”. Així s’ha expressat la diputada i senadora de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en referència a la reunió que aquest divendres mantindrà la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, amb representants de l’executiu català. Roldán ha criticat el “secretisme que envolta la reunió” i en aquest sentit s’ha preguntat “quantes barbaritats ha de contenir el document amb les exigències que Torra li va lliurar a Sánchez  que ho volen mantenir tot tant en secret”.

La diputada de la formació taronja ha reiterat que “és lamentable que Sánchez ignori als constitucionalistes” i elegeixi Torra a qui ha qualificat de ser “el cap major dels CDR que es dediquen assetjar els demòcrates a Catalunya”. Roldán ho ha dit després que el president de la Generalitat s’hagi reunit i hagi encoratjat les accions d’un grup independentista que ha anunciat un escarni al portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, a Torroella de Montgrí.

Finalment, en relació a la situació a Veneçuela, la diputada de Cs ha reclamat al president del Govern, Pedro Sánchez, que “estigui a l’altura” i reconegui Joan Guaidó com a president interí  “perquè s’obri el camí a la democràcia a Veneçuela”. Lorena Roldán ha recordat que la seva formació ha presentat iniciatives parlamentàries al Congrés dels Diputats i al Parlament perquè Sánchez  “es pronunciï i lideri la lluita per aconseguir la llibertat a Veneçuela”.

Volver a ACTUALIDAD