Actualitat

Carrizosa: “Sánchez fa veure que dialoga però el que fa són concessions al separatisme que no respecta els drets de tots els catalans”

by cscatalunya — 26 gener 2019 @ 17:19
Comparte

El portaveu parlamentari condemna l'agressió soferta per un regidor de Cs durant la seva visita a Torroella de Montgrí per part “d’intolerants que volen fer-nos fora”

Torroella de Montgrí, dissabte 26 de gener del 2019. “Sánchez fa veure que dialoga però el que fa són concessions al separatisme que no respecta els drets de tots els catalans” D’aquesta forma s’ha referit el portaveu parlamentari de Cs i membre de l’Executiva Nacional del partit, Carlos Carrizosa, a la reunió mantinguda ahir entre la vicepresidenta del govern d’Espanya i representants de l’executiu català. Carrizosa ha lamentat que Sánchez busqui “pactar amb els qui no garanteixen les llibertats i els drets a Espanya, deixant desemparats a milers de catalans”.

Carrizosa ha fet aquestes declaracions durant una visita a Torroella de Montgrí acompanyat de diputats i regidors de la província de Girona, on han estat increpats i el regidor de Blanes ha sofert una agressió per part “d’un grup d’intolerants que volen fer-nos fora”. A més, Carrizosa ha denunciat que l’ajuntament d’aquesta població denegués un permís al seu partit per a instal·lar una carpa “estem aquí, per a reivindicar la llibertat de manifestar-nos, és intolerable que aquest ajuntament ens hagi negat el permís i l’hem portat als tribunals”, ha explicat el dirigent de la formació taronja.

“El separatisme no deixa de persistir en la seva obstinació d’intentar coaccionar els drets de tots els espanyols que discrepem”, ha manifestat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya. I ha qualificat “d’intolerable” que els partits separatistes “pretenguin que els drets i llibertats que garanteix la Constitució no regeixin en determinades zones d’Espanya”.

Durant la seva intervenció davant els mitjans de comunicació el portaveu de la formació taronja s’ha referit també a la situació a Veneçuela i ha afirmat que “Sánchez hauria d’haver liderat aquesta sortida que consisteix a reconèixer a Guaidó com a president interí” perquè, ha afegit, “no podem imaginar que el govern de Maduro organitzi unes eleccions i molt menys que siguin democràtiques”. Carrizosa ha conclòs afirmant que “Guaidó és qui pot garantir que els veneçolans puguin votar i elegir el seu president”.

Volver a ACTUALIDAD