Actualitat

Carrizosa: “No donarem ni un pas enrere en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya”

by cscatalunya — 27 gener 2019 @ 18:31
Comparte

El portaveu parlamentari de Ciutadans Carlos Carrizosa, condemna l’atac amb pintades a la seu del partit a Montcada i Reixac

Barcelona, diumenge 27 de gener del 2019. “No donarem ni un pas en la defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya”. Així ho ha assegurat el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, després que avui hagin aparegut pintades amb insults a la porta de la seu del partit a Montcada i Reixac.

El diputat de la formació taronja ha condemnat “les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes”, i ha advertit que “els feixistes intolerants, no aconseguiran silenciar-nos”. “Ara més que mai seguirem treballant per construir una Catalunya on es respectin les idees democràtiques i on es puguin expressar les opinions lliurement”, ha afegit el portaveu de Cs.

En aquest sentit Carrizosa ha manifestat que aquest tipus d’atacs demostren que “hi ha molta intolerància i ganes d’acabar amb la llibertat a Cataluña”, però ha avisat que “no ens faran callar”. Finalment el dirigent de Cs ha explicat que els responsables de la formació taronja al municipi han presentat denuncia pels fets davant dels Mossos d’Esquadra.

Volver a ACTUALIDAD