Actualitat

Carrizosa, sobre la sortida dels VTC de Barcelona: “La gestió del Govern fa retrocedir la Barcelona cosmopolita al segle passat”

by cscatalunya — 31 gener 2019 @ 14:47
Comparte

Després de conèixer els resultats del CIS, el portaveu de Cs evidència la“tendència de Cs de consolidar-se com la veritable alternativa a Sánchez”

Parlament de Catalunya, dijous 31 de gener del 2019. “La gestió del Govern fa retrocedir la Barcelona cosmopolita al segle passat”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament i membre de l’Executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, després de conèixer la “lamentable notícia que Uber i Cabify abandonen Catalunya”, després que la Generalitat aprovés el decret que obliga a precontratar els VTC. En declaracions als mitjans al Parlament, Carrizosa ha retret a l’executiu català que la seva “mala gestió” provoqui“ampliar l’atur, espantar l’ocupació” i faci que “els consumidors perdin la capacitat de triar”.

“Aquest és el fruit de la gestió d’aquest govern, que va començar perdent més de 4000 empreses pel ‘procés’”, ha lamentat Carrizosa. Sobre aquesta qüestió també ha responsabilitzat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, per no regular-ho a nivell nacional. “Sánchez no hauria d’haver passat la pilota a uns altres, que estan jugant tan malament que li estan ficant un gol en pròpia porta a tots els catalans”.

D’altra banda, el també membre de l’executiva nacional ha valorat els resultats de l’enquesta del CIS “manejada per Tezanos”. Encara que ha mostrat el seu respecte i prudència per les enquestes, ha evidenciat “la tendència de Ciutadans de consolidar-se com la veritable alternativa a Sánchez”. Considera que la formació taronja és “l’única possibilitat per desallotjar Sánchez de la Moncloa en unes eleccions que es resisteix a convocar”.

Volver a ACTUALIDAD