Actualitat

Carrizosa, sobre el judici de l’1-O: “No és un atac a Catalunya, és un judici a uns polítics que van donar un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 3 febrer 2019 @ 14:35
Comparte

• El portaveu de Ciutadans reitera que “qui ha de portar Veneçuela a la llibertat a través d'unes eleccions democràtiques és Juan Guaidó”

Blanes, diumenge 3 de febrer del 2019. “No és un atac a Catalunya, és un judici a uns polítics que van donar un cop a la democràcia i que han de ser jutjats sense impunitat”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i membre de l’Executiva nacional del partit, Carlos Carrizosa, pocs dies abans que comenci el judici del ‘procés’. Ho ha dit durant una visita a Blanes, on ha assistit per “donar suport” a l’agrupació i, especialment, al regidor de Cs que va ser agredit fa unes setmanes a Torroella de Montgrí. També ha condemnat un atac que ha patit aquesta matinada una carpa de Ciutadans a Molins de Rei.

En declaracions als mitjans de comunicació, Carrizosa ha criticat que, “mentre són assetjats ciutadans de Catalunya pel separatisme més violent”, els socialistes “continuen mirant cap a un altre costat” i “demanant indults”. En aquest sentit, Cs ha presentat mocions en diversos ajuntaments on té representació per demanar que “no es negociï indults amb aquells que seran sotmesos a judici per donar un cop a la democràcia”.

A més, ha denunciat que l’Ajuntament de Blanes dirigit per un alcalde socialista “es gastés diners públics per a confeccionar i penjar un rètol en suport al separatisme”.

D’altra banda, en referència a l’ultimàtum que va donar Pedro Sánchez a Nicolás Maduro i que finalitza avui, el també membre de l’Executiva nacional de Cs ha advertit que “per a l’única cosa que han servit els vuit dies és perquè se segresti periodistes i perquè es vulnerin els drets humans i de l’oposició a Veneçuela”. “No podem suposar que el tirà Maduro convoqui unes eleccions lliures i democràtiques perquè ell està en el poder a causa d’unes eleccions fraudulentes”, ha explicat, i ha reiterat que “qui ha de conduir a Veneçuela a la llibertat mitjançant aquestes eleccions democràtiques és Juan Guaidó”.

Volver a ACTUALIDAD