Actualitat

Inés Arrimadas: “El futur de 47 milions d’espanyols no pot estar en mans de partits que volen trencar Espanya”

by cscatalunya — 5 febrer 2019 @ 09:43
Comparte

La cap de l'oposició reitera que Cs no participarà en la taula de diàleg de Torra i li demana que “no torni a tancar el Parlament perquè hi ha molta política social per fer”

Parlament de Catalunya, dimarts 5 de febrer del 2019“El futur de 47 milions d’espanyols no pot estar en mans de partits que volen trencar Espanya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després que els partits separatistes anunciessin una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per no haver-hi cap gest per part del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, en relació als polítics que estan a la presó per haver “donat un cop a la democràcia”.

En una entrevista en ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Arrimadas ha reiterat que des de Cs no donaran suport a uns comptes que considera “només serveixen per  acontentar Junqueras i Puigdemont i que apugen els impostos” a la classe mitjana i treballadora. “No ens sumarem a aquest joc del sanchisme d’allargar la seva presidència a qualsevol preu, de posar Espanya en mans de fugits de la Justícia i de persones que estan a la presó per haver donat un cop a la democràcia”, ha sentenciat Arrimadas, i li ha tornat a demanar a Sánchez que“compleixi la seva paraula” i convoqui eleccions.

Sobre la taula de diàleg de Torra amb els partits que tindrà lloc aquesta tarda, la líder de l’Oposició ha explicat que Ciutadans no participarà perquè considera que“el debat sobre el futur polític de Catalunya ha de dur-se a terme al Parlament, a través d’un ple monogràfic”. “Demano a Torra que no torni a tancar el Parlament perquè hi ha molta política social per fer”, ha afegit.

En referència a la situació a Veneçuela, Arrimadas s’ha congratulat que Sánchez hagi “rectificat” i finalment Espanya reconegui Juan Guaidó com a president. Tot i això, creu que “la decisió ha arribat tard i que Espanya hauria d’haver liderat la lluita per la democràcia”“Sánchez sempre va tard i malament; L’ultimàtum no ha servit per a res més que per donar-li 8 dies més a Maduro”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD