Actualitat

Arrimadas: “Torra ha de donar la cara al Parlament sobre la infàmia de document que ha traslladat a Sánchez amb els 21 punts de la vergonya”

by cscatalunya — 6 febrer 2019 @ 14:30
Comparte

La portaveu nacional de Cs critica que Sánchez “segueixi el joc a Torra” i assegura que cap dels dos vol anar a eleccions perquè “se'ls acabaria la ganga”

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de febrer del 2019. “Torra ha de donar la cara al Parlament sobre la infàmia de document que ha traslladat a Sánchez amb els 21 punts de la vergonya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després d’anunciar que des del seu partit han demanat la “compareixença urgent” del president de la Generalitat, Quim Torra, al Parlament perquè “doni explicacions” sobre el document que li ha lliurat al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i que considera “no és més que un recopilatori d’odi cap a la resta d’Espanya”.

A més, ha criticat que entre les 21 exigències no hi hagi “cap relacionada amb els problemes socials dels catalans”, com la sanitat, l’educació, el Corredor Mediterrani, Rodalies o dependència. Arrimadas ha fet aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació per denunciar també que el president de la Cambra, Roger Torrent, li hagi “silenciat el micro durant la sessió de control per demanar als diputats separatistes que ‘es tranquil·litzin’”.

La petició de compareixença de Torra se suma a la que ja ha fet el grup parlamentari Ciutadans en el Congrés dels Diputats perquè Pedro Sánchez expliqui “per què continua considerant Torra l’interlocutor de Catalunya quan només és l’interlocutor dels CDR i del separatisme”. La també portaveu nacional de Cs ha fet una crida a Sánchez: “Deixin de blanquejar els partits separatistes i de seguir-los el joc; Mentre fan les taules de diàleg amb mediadors com si fóssim un país estranger ens estan silenciant al Parlament”.

Per acabar, Inés Arrimadas ha constatat: “Ni Sánchez ni Torra volen anar a eleccions i per això estan allargant això; Saben que quan arribin les eleccions al separatisme se li acabarà la ganga de Sánchez i a Sánchez se li acabarà la ganga d’estar a la Moncloa a qualsevol preu”.

Volver a ACTUALIDAD