Actualitat

Bravo sobre el decret llei de les VTC: “És una barbaritat que deixa als ciutadans sense opcions de triar i ens porta al segle XX”

by cscatalunya — 6 febrer 2019 @ 09:17
Comparte

La portaveu adjunta de Cs afirma que "Sánchez és una ganga per al separatisme"

Parlament de Catalunya, dimarts 5 de febrer de 2019. “És una barbaritat que deixa als ciutadans sense opcions de triar i ens torna al segle XX“. Així ho ha dit la portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) al Parlament, Marina Bravo, després que la formació hagi presentat una petició de dictamen al Consell de Garanties Estatutàries (CGE) sobre el decret llei aprovat pel Govern que fixa un temps mínim de precontractació per a les llicències de VTC i ha provocat la marxa de plataformes com Uber i Cafiby de Barcelona. Bravo ha explicat que han acudit al CGE “perquè s’informi sobre la legalitat del decret” i ha recordat que “altres organismes ja s’han posicionat en contra, com l’informe de l’Autoritat Catalana de la Competència“.

La portaveu taronja ha lamentat “que es deixa als ciutadans sense possibilitat de triar la seva opció de mobilitat” i ha considerat que “no es tracta de decidir entre taxis o VTC, sinó de pensar en un model que miri al futur i no al passat“. “Els ciutadans han de poder triar la seva opció de mobilitat“, ha sentenciat.

Sobre la cessió del Govern d’incorporar un mediador en les reunions dels executius de Sánchez i Torra, Bravo ha afirmat que “Sánchez és una ganga per al separatisme“. “No ens sorprèn que cedeixi de nou davant de qualsevol petició per poder estar un minut més a Moncloa“, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD