Actualitat

Carrizosa a Buch: “Vostè utilitza els diners de tots els catalans perquè un fugit de la justícia gaudeixi d’un retir daurat”

by cscatalunya — 7 febrer 2019 @ 14:35
Comparte

El portaveu de Cs retreu a Buch que hagi creat “una guàrdia pretoriana per protegir a Puigdemont” i li adverteix: “Vostès no són impunes”

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de febrer del 2019. “Vostè utilitza els diners de tots els catalans perquè un fugit de la justícia gaudeixi d’un retir daurat”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, al conseller d’Interior, Miquel Buch, a qui li ha retret que hagi creat“una unitat policial al marge del cos de Mossos”, com expliquen alguns mitjans de comunicació.

Durant la sessió de control en el ple del Parlament, Carrizosa ha manifestat que quan el Govern parla de protegir els expresidents es refereixen especialment a Carles Puigdemont: “Quan diuen que cal garantir la seguretat dels expresidents estan parlant de crear una guàrdia pretoriana d’un fugit de la Justícia”, ha sentenciat. Així mateix, ha retret a Buch que “utilitzi el seu assessor personal, nomenat al juliol i al qual paguem tots els catalans 64.000 euros anuals, per viatjar pel món al costat de Puigdemont”.

Carrizosa considera que en qualsevol altre govern democràtic “aquests fets serien un escàndol que motivaria la caiguda del govern, però sembla que a Catalunya tot és gratis”. “Vostès no són impunes”, li ha advertit, i li ha reiterat que des de Ciutadans faran que “respectin les lleis” i acudiran als tribunals“quan sigui necessari per malversació de fons”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD