Actualitat

Ciutadans presenta al Parlament una proposta de rebuig a les cessions de Pedro Sánchez als partits separatistes

by cscatalunya — 7 febrer 2019 @ 17:37
Comparte

El portaveu de Cs considera una "humiliació que Sánchez accepti el document de Torra amb 21 exigències només per mantenir-se al poder"

Parlament de Catalunya, dijous 7 de febrer de 2019Ciutadans (Cs) ha registrat al Parlament una proposta de rebuig a les cessions del president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, als partits separatistes. El portaveu deCiutadans, Carlos Carrizosa, considera “un xantatge inacceptable el nomenament d’un mediador per negociar amb els partits separatistes fora de les institucions democràtiques legítimes reconegudes per la Constitució“.

Per Carrizosa, és una “humiliació que Sánchez accepti el document amb 21 exigències” del president de la Generalitat, Quim Torra, i, per això, en la proposta de Cs s’insta el Parlament a rebutjar que “es legitimi a aquells que han donat un cop d’estat i que persisteixen en la seva intenció de trencar la convivència“.

La iniciativa també demana que la càmera insti Sánchez a “protegir elsciutadans catalans de les vulneracions constants dels seus drets per part del separatisme, encoratjades per Torra” i considera imprescindible que el Govern d’Espanya “reconegui que el diàleg només és possible amb aquells que compleixin les lleis“. “Si el Govern d’Espanya no es veu capaç de garantir això, cal que faci un pas enrere i que convoqui eleccions perquè els espanyols triïn un nou govern“, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD