Actualitat

Roldán: “Sánchez és capaç d’inventar-se una relació bilateral amb Catalunya que no existeix per tal de seguir a la Moncloa”

by cscatalunya — 7 febrer 2019 @ 14:35
Comparte

La diputada de Cs creu que el “document dels 21 punts de la vergonya és un insult per als catalans” i reclama que el diàleg es dugui a terme al Parlament

Parlament de Catalunya, dijous 7 de febrer del 2019. “Sánchez és capaç d’inventar-se una relació bilateral amb Catalunya que no existeix per tal de seguir a la Moncloa”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu del partit al Senat, Lorena Roldán, en referència a la polèmica sobre les reunions entre el Govern d’Espanya i el de la Generalitat. En una interpel·lació de Cs, Roldán ha criticat que els catalans s’hagin hagut d’assabentar per la premsa del“document dels 21 punts de la vergonya” que ha lliurat l’executiu català al de Pedro Sánchez i que considera “és un insult per a tots els espanyols i per a la majoria de catalans que no són independentistes”.

Dirigint-se al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, Roldán ha criticat que en aquest document “no hi hagi ni una sola mesura que beneficiï al conjunt dels catalans”. “No parlen de dependència, de sanitat, de finançament o del Corredor Mediterrani, perquè vostès continuen obviant a més de la meitat de Catalunya i Sánchez ho permet”, ha manifestat. Des de Ciutadans han sol·licitat la compareixença urgent del president de la Generalitat, Quim Torra, perquè “doni la cara” al Parlament, que és on creuen que s’ha de dur a terme el diàleg.

La també portaveu de Cs al Senat ha advertit a Aragonès: “Els ha caigut la careta; L’únic que compra la seva tesi separatista és Sánchez perquè té por a les urnes i no vol posar-les”. A més, ha apel·lat a Pedro Sánchez, que espera que “tingui clar que Torra no representa a Catalunya, sinó al separatisme i als CDR” i li ha tornat a reclamar eleccions. “Gaudeixin del que els queda amb ell, perquè quan hi hagi eleccions els espanyols omplirem les urnes d’igualtat, d’unió i de llibertat; El farem fora de la Moncloa a vots”, li ha dit a Aragonès.

Volver a ACTUALIDAD