Actualitat

Roldán: “Ens sobren els motius per anar demà a la concentració per deixar-li clar a Sánchez que no acceptem que cedeixi davant el xantatge del separatisme”

by cscatalunya — 9 febrer 2019 @ 12:48
Comparte

La diputada de Cs demana unes eleccions a Sánchez perquè “els espanyols elegeixin un president que no cedeixi davant els qui volen trencar España”

Barcelona, dissabte 9 de febrer del 2019. “Ens sobren els motius per anar demà a la concentració a la Plaça Colón de Madrid per deixar-li clar a Sánchez que no acceptem la deriva del seu govern i que cedeixi davant el xantatge del separatisme”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i portaveu del partit al Senat, Lorena Roldán, que ha assegurat que en la concentració de demà es constatarà que “hi ha un gran clam social” i que són més els espanyols que volen “la unió i la convivència i no un govern que cedeixi davant els qui volen trencar Espanya”.

Roldán ha fet aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació en una carpa de Ciutadans a Barcelona, aprofitant les festes de Santa Eulàlia. Ho ha dit la mateixa setmana en què “milions de catalans s’han tornat a sentir abandonats per part de Sánchez” en haver acceptat “tot el que li diu el separatisme” i dies després que s’hagi produït “nous atacs a les seus judicials per part dels comandos separatistes”. En aquest sentit, Roldán ha demanat la compareixença de la consellera de Justícia, Ester Capella, i del conseller d’Interior, Miquel Buch, perquè expliquin “què pensen fer per evitar aquests actes violents”.

D’altra banda, la també senadora de Cs ha explicat l’existència d’un informe que va lliurar el ministeri d’Exteriors a la Generalitat “quan Torra va fer la petició d’obrir noves ambaixades”.En aquest document es constata que el Diplocat es dedica a fer propaganda separatista i que aquests ‘xiringuitos’ es dediquen a parlar malament d’Espanya amb els diners de tots els catalans”, ha manifestat. Roldán ha criticat que Sánchez “miri cap a un altre costat i no demani explicacions a Torra a canvi de seguir uns dies més a la Moncloa”.

Davant aquesta situació, la diputada de Cs ha tornat a reclamar a Sánchez que convoqui eleccions “com va prometre”. “Ja n’hi ha prou, que posi les urnes perquè els espanyols puguem escollir un president que no cedeixi davant el xantatge dels separatistes”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD