Actualitat

Arrimadas: “Demanem el cessament immediat de Roger Torrent per silenciar l’oposició, tancar el Parlament i utilitzar-lo com l’altaveu del separatisme”

by cscatalunya — 12 febrer 2019 @ 14:45
Comparte

Arrimadas insta els “catalans constitucionalistes” a participar en la concentració del diumenge a Barcelona per “reclamar a Sánchez que deixi d'arrossegar-se davant el separatisme i convoqui eleccions”

Parlament de Catalunya, dimarts 12 de febrer del 2019. “Demanem el cessament immediat de Roger Torrent per silenciar l’oposició, tancar el Parlament i utilitzar-lo com l’altaveu del separatisme”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després d’anunciar que presentaran un escrit a la Mesa del Parlament “demanant el cessament immediat” del president de la cambra per “violar els drets dels diputats” constitucionalistes i per “desconvocar més plens dels que convoca amb l’ajuda de la crossa dels partits separatistes”, referint-se a Podemos. Arrimadas considera que Torrent “està seguint els mateixos passos que Forcadell” i ha afegit: “Si tingués una mica de dignitat, dimitiria ara mateix”.

Arrimadas ho ha dit en una roda de premsa des de la cambra catalana, on aquesta mateixa tarda s’hauria de celebrar una comissió d’Infància però que els partits separatistes han cancel·lat per l’inici del judici sobre l’1-O. “És un toc de queda totalitari del separatisme per silenciar el constitucionalisme al Parlament”, ha sentenciat, després de retreure’ls que es creguin que “el Parlament és el seu ‘cortijo’ i que Catalunya és seva”.

La també portaveu nacional de Ciutadans s’ha dirigit al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, a qui ha retret que “s’arrossegui davant el separatisme per estar quinze dies més a la Moncloa i perquè li aprovin els pressupostos”. Pensi en els milions de catalans als quals està humiliant fent veure que Catalunya és només de Torra i dels CDR”, ha manifestat.

En aquest sentit, Arrimadas ha apel·lat “els catalans constitucionalistes” i els ha demanat que participin en la concentració de diumenge vinent a Barcelona per reclamar a Sánchez que convoqui eleccions. “Ja n’hi ha prou d’humiliacions, de totalitarisme separatista i de tenir un president del Govern d’Espanya que s’arrossega perquè li aprovin uns pressupostos pensats per a la impunitat de Junqueras”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD