Actualitat

Arrimadas, davant el possible avançament electoral: “Els espanyols saben que votar a Cs és votar pacte, moderació i reformes”

by cscatalunya — 14 febrer 2019 @ 14:14
Comparte

La portaveu nacional de Csdemana que en el judici del ‘procés’“es respecti la justícia” i “que els polítics no creguin que tenen impunitat i impunitat”

Barcelona, dijous 14 de febrer de 2019“Els espanyols saben que votar a Cs és votar pacte, moderació i reformes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Las Mañanas de RNE’ davant l’anunci d’un possible avançament electoral per part del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Arrimadas ha assegurat que la convocatòria d’eleccions generals hauria de produir-se “com més aviat millor” perquè “els 8 mesos de Sánchez a la presidència del govern han estat un desastre” i “només ha servit per a donar oxigen als independentistes i per a repartir càrrecs”. I ha advertit que Sánchez “convocarà quan cregui que li va millor a ell” i ha afegit: “el manual de resistència el té incorporat”.

La líder nacional de Cs s’ha preguntat sobre “quin partit tindrem després de les eleccions, el PSOE o el sanchisme?” i ha recordat que els “socialistes han assumit el marc mental dels separatistes de que portar la bandera d’Espanya és ser fatxa”.

Arrimadas ha dit que el seu partit sortirà “a guanyar i a liderar” i que vol que el pròxim president del govern sigui Albert Rivera. També ha recordat que “a Catalunya vam guanyar les eleccions quan mai ho havia fet un partit constitucionalista”, mentre que “a Andalusia hem aconseguit un pacte amb 90 mesures”“El govern necessita estabilitat amb un acord seriós sobre contingut i amb propostes” ha sentenciat.

Sobre l’inici de la declaració de l’ex vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, en el judici del ‘procés’, la líder taronja ha demanat “que es respecti la justícia” i “que els polítics no creguin que tenen impunitat i impunitat”. I ha recordat quan els encausats “es feien selfies amb les resolucions judicials” o quan “van aprovar les lleis de transitorietat per a poder triar als jutges a dit”.

Volver a ACTUALIDAD