Actualitat

Martín Blanco, sobre la cobertura de TV3 del judici del ‘procés’: “És una màquina d’agitació i propaganda”

by cscatalunya — 15 febrer 2019 @ 14:02
Comparte

La diputada Sierra acusa Sanchis d'estar "pluriempleat" perquè "és director de TV3 i portaveu de JxCat"

Parlament de Catalunya, divendres 15 de febrer de 2019. “TV3 ha tornat a demostrar que és una màquina d’agitació i propaganda“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, davant la cobertura realitzada per la cadena pública catalana del judici del ‘procés’. Martín Blanco ha lamentat que “ja no tenen intenció de dissimular que estan exercint de defensa dels encausats” i ha assenyalat que “no mostren una versió neutral ni equànime dels fets“.

El diputat taronja també ha criticat “la banalització de la violència” del programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ on es fomenta “l’apologia de l’odi a la resta d’Espanya“. També ha criticat un gag del programa de sàtira política ‘Polònia’ on “es deia a més d’un milió de catalans, votants de Cs, racistes, homòfobs i anticatalans“. I ha afegit: “l’humor sempre va dedicat al menyspreu a la resta d’Espanya i catalans no separatistes“.

Per la seva banda, la diputada de Cs, Sonia Sierra, ha acusat el director de TV3, Vicent Sanchis, d’estar “pluriempleat” per ser “el director de la televisió i el portaveu de JxCat” alhora, i ha ironitzant assegurant que entenia que “no estava ben pagat“, després que Sanchis es queixés públicament de la seva retribució. “Em sembla un insult amb tanta gent que treballa i no arriba a final de mes“, ha lamentat Sierra, i ha demanat que dimiteixi. “Va ser reprovat pel Parlament i més ara també està imputat per desobediència i malversació de fons públics“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD