Actualitat

Arrimadas sobre la convocatòria d’eleccions: “Tenim l’oportunitat de deixar enrere el sanchisme i el bipartidisme”

by cscatalunya — 16 febrer 2019 @ 20:09
Comparte

La líder de Ciutadans a Catalunya afirma que, "davant l'intent dels partits separatistes de silenciar mitja Catalunya, Cs està per donar veu als constitucionalistes que avui no la tenen"

Amer (Girona), dissabte 16 de febrer de 2019. “Tenim l’oportunitat d’obrir una nova etapa que deixi enrere el sanchisme i el bipartidisme”. Així ho ha dit la portaveu nacional i líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, davant la recent convocatòria d’eleccions generals per al mes d’abril. Arrimadas ha explicat “que no es tracta de canviar a Sánchez pel PP, sinó d’una nova època que parli de sanitat, educació i innovació” i que “no es facin renúncies cap als partits separatistes”. “Per fi tenim urnes”, ha comentat, i ha assenyalat que és el moment “d’iniciar una etapa des del centre i el reformisme”, mostrant-convençuda que a l’abril “acabarà l’etapa negra del sanchisme i de l’antic bipartidisme”.

Arrimadas ha recordat que “el PSOE espera tornar a pactar amb els separatistes per a donar-los l’indult” en cas que la sentència del judici del ‘procés’ no sigui absolutòria i ha apuntat que, per contra, des de Cs “es respectarà la sentència sigui quina sigui”. “La justícia i les sentències les dicten els jutges, no l’ANC i Òmnium”, ha apuntat. “No vull ni pensar en la república imaginària que volien muntar on Puigdemont triava als jutges a dit i ANC i Òmnium feien els judicis al carrer”, ha sentenciat.

En una trobada amb afiliats i simpatitzants a Amer (Girona), la líder del partit a Catalunya ha afirmat que “davant l’intent dels partits separatistes de silenciar mitja Catalunya, Cs està per donar veu als constitucionalistes que avui no la tenen, tant en les institucions com als carrers”. També ha lamentat “l’evident fractura social que es viu a Catalunya cada dia, on sembla que calgui felicitar-se perquè no ens trenquin la cara”, en relació amb les agressions verbals rebudes durant la visita al poble.

Arrimadas ha remarcat que la formació taronja “no renunciarà a cap pam de Catalunya ni d’Espanya” i ha lamentat que “Sánchez hagi comès el mateix error que el PP en confondre el separatisme amb Catalunya”. “Els constitucionalistes han de saber que mai els deixarem sols davant els que els obvien i insulten”, ha sentenciat la líder taronja i ha apuntat que “tot i l’independentisme ocupi tot l’espai públic, tornarem a cada un dels pobles de Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD