Actualitat

Rivera: “No es pot governar un país amb qui el vol liquidar, l’únic que encara no se n’ha assabentat és Sánchez”

by cscatalunya — 17 febrer 2019 @ 17:44
Comparte

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, afirma que "qualsevol regidor o afilat de Cs a Catalunya té més valentia que tot el govern de Sánchez costat"

Barcelona, diumenge 17 de febrer de 2019. El president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, ha afirmat en un acte celebrat a Barcelona després de l’anunci de convocatòria d’eleccions generals que “no es pot governar un país amb qui el vol liquidar, l’únic que encara no s’ha assabentat és Sánchez”. El líder de Cs ha “acceptat el repte” de ser el pròxim president del govern per “defensar una Espanya i una Catalunya de tots” i ha anunciat davant el públic assistent que “Sánchez ha de respondre si respectarà les decisions judicials o si concedirà indults als colpistes”.

Rivera també ha assegurat que “no vull venjança ni impunitat, sinó justícia” perquè “els colpistes, si són condemnats, compleixin com qualsevol altre ciutadà espanyol”. A més, el líder de la formació liberal ha assegurat que està “cansat” d’escoltar a “Sánchez parlant de Franco i a Casado de l’avortament”. “Deixem el passat per començar a parlar del present”, ha reiterat. Per això, el president de la formació taronja ha convidat els espanyols a “fer fora Sánchez de la Moncloa, no amb insults, sinó amb vots i democràcia” per enviar així a l’oposició a “l’aliat dels independentistes” i garantir que “qualsevol espanyol pugui trepitjar qualsevol poble d’Espanya amb llibertat”.

La líder de Cs a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, ha afirmat que “qualsevol regidor o afilat de Cs a Catalunya té més valentia que tot el govern de Sánchez junt” i ha recordat que la formació taronja “sempre ha estat la veu dels silenciats i humiliats pel nacionalisme”. “Quina vergonya Sánchez pactant des del govern d’Espanya amb Torra, un senyor que anomena bèsties tarades a la gent del teu país”, ha lamentat la líder taronja i ha apuntat que li “fa vergonya que Sánchez hagi confós Catalunya amb les idees del senyor Torra”.

Volver a ACTUALIDAD