Actualitat

Carrizosa: “Torra és un perill públic perquè amenaça als catalans dient que anirà fins al final”

by cscatalunya — 19 febrer 2019 @ 15:01
Comparte

El portaveu de Cs critica "el boicot anticipat" de Torrent al Parlament i denuncia que "des del cop a la democràcia la càmera no ha recuperat la seva normalitat"

Parlament de Catalunya, dimarts 19 de febrer de 2019. “Torra és un perill públic perquè amenaça els catalans dient que anirà fins al final“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en reaccionar sobre les paraules del president de la Generalitat, Quim Torra, que va afirmar ‘estar disposat a tot’ per arribar a la independència. “Torra es reserva els monòlegs al Parlament i prefereix anar-se’n per Europa a criticar Espanya i dir que està disposat a tot“, ha explicat Carrizosa, i ha assenyalat que “volen seguir amb el cop a la democràcia, creant ambaixades i endollant a gent“. “Torra no actua com un president de la Generalitat“, ha afegit.

El portaveu de Cs ha criticat “el boicot anticipat” del president del Parlament, Roger Torrent, al Parlament, després que s’hagi fet coincidir la nova data del ple suspès pels grups separatistes just el dia que Torrent declararà al Tribunal Suprem ( TS). Ha denunciat que “des del cop a la democràcia la càmera no ha recuperat la seva normalitat” i ha considerat “molt greu” que “en una democràcia s’hagi d’estar a expenses de saber si es pot debatre o votar lleis en un parlament” . “Els grups independentistes sotmeten a Catalunya al bloqueig“, ha sentenciat.

Carrizosa ha afegit que, a més de demanar la compareixença de Torra pels pressupostos de la Generalitat, “que arriben amb més de quatre mesos de retard“, han demanat la compareixença del President “perquè expliqui si farà dels Mossos una policia política per deixar que els CDR ‘s col·lapsin Catalunya“. Sobre el veto del Parlament Europeu a albergar una conferència del ‘fugat de la justícia’ Puigdemont i Torra, el portaveu taronja ho ha considerat de “justificat” perquè “els partits que no estan dins dels mecanismes democràtics no poden comparèixer“.

Volver a ACTUALIDAD