Actualitat

Carrizosa: “És un Govern descontrolat i fora de control, és el màxim representant dels CDR’s”

by cscatalunya — 20 febrer 2019 @ 14:58
Comparte

El portaveu de Cs denuncia que el 21F "no és una vaga, sinó un tancament polític i governamental"

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de febrer de 2019. “El Govern està descontrolat i fora de control, és el màxim representant dels CDR’s“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, després que tots els diputats de la formació taronja hagin ocupat els seus escons al Parlament com a protesta per la suspensió del ple que s’hagués hagut de celebrar aquesta setmana. “Ja n’hi ha prou de sotmetre a les institucions catalanes als tancaments del Govern“, ha sentenciat Carrizosa, i ha denunciat “que avui s’hauria d’haver fet una sessió de control a l’executiu català, però estan a Madrid seguint el judici contra els que van donar un colp a la democràcia“.

El portaveu ha criticat que la vaga general convocada per al 21 de febrer “no és una vaga, sinó un tancament polític i governamental“. “És insòlit que un govern doni suport a una vaga política convocada per un sindicat minoritari i dirigit per un terrorista assassí i condemnat“, en referència al sindicat Intersindical-CSC i ha apuntat que “no es pot convertir la política catalana en un permanent altercat“. Carrizosa s’ha mostrat “indignat per la utilització del Parlament” i ha afirmat que Torra “només fa que agitar a la societat amb propaganda“.

Necessitem una vegada per totes tornar a la normalitat a Catalunya“, ha assenyalat, i ha considerat que “ara no és possible perquè no es respecta les institucions, el Govern no governa i se suma a les vagues que ell mateix convoca” . Per Carrizosa, les actuacions de l’executiu català “minven la qualitat democràtica a Catalunya“.

Volver a ACTUALIDAD