Actualitat

Carrizosa, sobre la vaga: “Torra ha deixat els catalans sotmesos als mercenaris dels CDR per anar a donar suport als qui van donar un cop a la democràcia”

by cscatalunya — 21 febrer 2019 @ 15:42
Comparte

El portaveu de Cs veu “inconcebible que, amb tot el que s’ha de suportar a Catalunya, el Govern d'Espanya hagi pretès pactar amb Torra”

Barcelona, dijous 21 de febrer del 2019. “Torra ha deixat els catalans sotmesos als mercenaris dels CDR per anar a donar suport als qui van donar un cop a la democràcia”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, el mateix dia que s’està produint una vaga general a Catalunya que està “emparada pel govern de la Generalitat” i protagonitzada  “pels comandos separatistes sota l’alè de Quim Torra”, que els animava a continuar actuant.

En declaracions als mitjans de comunicació a Barcelona, Carrizosa ha retret a Torra que hagi anat a Madrid per assistir “al judici dels qui van donar un cop a la democràcia”, mentre que a Catalunya es produeixen “talls a carreteres, barricades i hi ha gent que no pot arribar a la feia o a les seves visites mèdiques”. També ha aprofitat per denunciar l’atac que ha patit la seu de Ciutadans a Barcelona, que ha començat el dia amb els vidres trencats.

“És inconcebible que, amb tot el que s’ha de suportar a Catalunya, el Govern d’Espanya hagi pretès pactar amb Torra”, ha manifestat el portaveu de Cs. I ha advertit que en les urnes del 28 d’abril es demostrarà que “no mereix el suport dels constitucionalistes aquell que ha estat donant suport a un Govern com el de Torra”.

D’altra banda, Carrizosa s’ha referit a la resolució del Tribunal Constitucional que “deixa ben clar que no és possible investir a un fugit de la Justícia”, referint-se a Carles Puigdemont. Ha anunciat que des de la seva formació dirigiran un escrit al president del Parlament i de la comissió del Reglament, Roger Torrent, per advertir-li que “no és possible continuar aquesta reforma per investir a Puigdemont de forma telemàtica”.

Volver a ACTUALIDAD