Actualitat

Arrimadas: “Venim a Waterloo per dir-li al separatisme i al govern d’Espanya que la República no existeix”

by cscatalunya — 24 febrer 2019 @ 14:22
Comparte

La líder de l'oposició a Catalunya assegura que "la llibertat, la democràcia i la convivència només tornarà a Catalunya si Ciutadans governa Espanya"

Waterloo, diumenge 24 de febrer del 2019. “Venim a Waterloo per dir-li al separatisme i al govern d’Espanya que la República no existeix”. Així ho ha dit la presidenta de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, davant de la casa de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Bèlgica. Arrimadas ha assegurat que des del seu formació no permetran que “el separatisme parli en nom de Catalunya pel món” ni tampoc que “el govern d’Espanya tracti a un fugat de la justícia com si fos l’interlocutor d’un estat diferent”.

Arrimadas, que ha viatjat acompanyada de tots els diputats del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, ha manifestat que des del seu partit s’explica “sense complexos” quina és la posició del constitucionalisme a Catalunya, cosa que no fa el govern d’Espanya que, ha assegurat, “veu impassible com el separatisme obre ambaixades i xiringuitos pagats amb els diners de tots els catalans”. “Representem a milions de catalans i no permetrem que el separatisme parli en nom de Catalunya i ens digui a quins racons d’Europa podem anar i a quins no”, ha afegit la líder de Cs a Catalunya.

Així mateix, Arrimadas ha explicat que des de Ciutadans seguiran “defensant als constitucionalistes a Catalunya” i que ho faran “des del Parlament, els carrers, les institucions i des del Govern d’Espanya”, perquè, ha afegit, “qualsevol constitucionalista sap que la llibertat la democràcia i la convivència només tornarà a Catalunya si Ciutadans governa Espanya “.

“Hem pres la determinació de ser la veu dels catalans no independentistes” ha asseverat la líder de la formació taronja. I ha conclòs afirmant que des del seu partit tenen “la convicció que això només se soluciona des del govern d’Espanya, perquè ara el govern d’Espanya està lliurat al separatisme”

Volver a ACTUALIDAD