Actualitat

Arrimadas a Torra: “Encara és a temps de rectificar sobre el seu Decret llei sobre les VTC que és inconstitucional”

by cscatalunya — 27 febrer 2019 @ 11:06
Comparte

La líder de Cs considera un “despropòsit el que el separatisme i el populisme de Colau estan fent amb la mobilitat”, coincidint amb la celebració del *Mobile World Congress

Parlament de Catalunya, dimecres 27 de febrer del 2019. “Encara és a temps de rectificar sobre el seu Decret llei sobre les VTC que és inconstitucional”.Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, després que el Consell de Garanties Estatutàries (CGE) hagi dictaminat que el Decret llei del Govern sobre les VTC és inconstitucional. L’Agència Catalana de la Competència també va explicitar en un informe que el decret “afecta els usuaris catalans i perjudiquen la innovació tecnològica”, ha apuntat Arrimadas.

Durant la sessió de control en el ple del Parlament, Arrimadas li ha preguntat si“pensen corregir-lo o si el volen aprovar sabent els problemes que podria generar”“Són a temps de rectificar i ja tenen molts advertiments; Després no vagin dient que no sabien el que feien”, ha manifestat. Així mateix, ha lamentat que “al final serem tots els catalans els qui acabem pagant les indemnitzacions pels nyaps jurídics” de la Generalitat, com va passar amb Aigües Ter Llobregat (ATLL).

El que vostès i el populisme de Colau estan fent amb la mobilitat és un despropòsit”, li ha dit a Torra, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress a Barcelona. “Aquesta setmana més de 100.000 persones veuran que Barcelona és l’única ciutat gran on no es poden utilitzar les plataformes de mobilitat”, ha afegit, després de recordar que també hi ha greus problemes de transport generats per la vaga de Metro.

Tot i així, la també portaveu nacional ha reconegut que “el conflicte dels VTC i els taxis requereix una solució seriosa a nivell nacional” i ha responsabilitzat en gran part al Govern d’Espanya per haver “passat la patata calenta a les Comunitats Autònomes”.

Volver a ACTUALIDAD