Actualitat

Arrimadas sobre els pressupostos: “Són uns comptes ‘fake’, com la seva república, però els problemes dels catalans són molt reals”

by cscatalunya — 27 febrer 2019 @ 19:58
Comparte

La líder de Cs espera que el Govern "no tingui el desvergonyiment d'apujar-se el sou sent l'executiu que menys governa i treballa"

Parlament de Catalunya, dimecres 27 de febrer de 2019. “Són uns pressupostos ‘mentida’, com la seva república, però els problemes dels catalans són molt reals“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i cap de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, després de les compareixences per donar explicacions pel retard en els pressupostos de la Generalitat del president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident, Pere Aragonès. Arrimadas ha apuntat que els comptes “no se les creu ni l’executiu“, ja que “ni s’han aprovat al Consell de Govern” i ha demanat “solucions reals i un govern real per a Catalunya“.

La líder de Cs espera que el Govern “no tingui la poca vergonya d’apujar-se el sou sent l’executiu que menys governa i treballa“. “Han pressupostat tan sols 20 milions a guarderies per a tot un any, el mateix que van ficar la primera setmana de govern a TV3“, ha denunciat la diputada taronja i ha afegit que “per a xiringuitos i pujades de sou sí que hi ha diners“. Arrimadas ha apuntat que “la reiterada afirmació sobre que els pressupostos són els més socials de la història és més vella que el teletext” i ha sentenciat que la gestió del Govern amb els comptes pel 2019 està sent “un exercici de degradació institucional“.

Estem gairebé al març i no tenim ni un projecte de pressupostos, quan s’han de registrar abans del 10 d’octubre per llei“, ha criticat la líder de l’oposició i ha afirmat que el govern de Torra “s’ha mimetitzat amb Sánchez“. “Han presentat un document que ni tan sols han volgut aprovar i que està fet sobre una mentida” ha considerat, i ha denunciat que en els comptes “hi ha partides inexistents i s’inflen els ingressos“.

Volver a ACTUALIDAD