Actualitat

Roldán al Govern: “Retirin els 21 punts de la infàmia que exclouen i humilien milions de catalans”

by cscatalunya — 27 febrer 2019 @ 19:59
Comparte

La diputada de Cs afirma que els grups separatistes "tanquen al Parlament al seu desig i interpreten el reglament com volen"

Parlament de Catalunya, dimecres 27 de febrer de 2019. “Retirin els 21 punts de la infàmia que exclouen i humilien milions de catalans“. Així ho ha dit la diputada al Parlament i portaveu al Senat de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en defensar una moció sobre les negociacions ocultes entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez. Roldán ha afirmat que la llista d’exigències proposades pel Govern “no parla de les necessitats reals dels catalans” i ha considerat que, “si pensessin en tots els catalans, retirarien les 21 exigències vergonyoses i que exclouen milions de catalans“. “Estan invalidats per parlar de solucions polítiques“, ha sentenciat.

La diputada i senadora de Cs ha afirmat que els grups separatistes “tanquen el Parlament al seu desig i interpreten el reglament com volen, usant-lo com el seu ‘cortijo’“, i ha recordat que, per contra, “la principal funció de les institucions és abordar els problemes de la gent“. “Mentre segueixin en la seva bombolla, només els compra la fal·làcia del diàleg el senyor Sánchez, perquè no volen diàleg, és xantatge“, ha criticat Roldán i ha demanat als partits separatistes “que deixin de parlar en nom de tot el poble català” .

Hem de presentar una moció per recordar que aquí s’han de debatre les coses que afecten els catalans” ha lamentat la diputada, i ha criticat la creació, per part del Govern, d’”infinitat d’estructures paral·leles per buidar de contingut el Parlament“. “Què han de pensar els ciutadans quan senten a Torra dir que els seus problemes són ‘temes menors’?“, s’ha preguntat Roldán.

Volver a ACTUALIDAD