Actualitat

Cs retreu al PP que hagi votat en contra de la seva proposta per no indultar als qui van donar un cop a la democràcia

by cscatalunya — 1 març 2019 @ 12:38
Comparte

José María Cano critica que el PP “continuï pactant amb els separatistes” en llocs com El Masnou i assegura que el seu partit és “l'únic capaç de defensar la Constitució”

Barcelona, divendres 1 de març de 2019. El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i Coordinador Territorial d’Acció Institucional de Barcelona Est, José María Cano, ha criticat que el PP de El Masnou hagi votat en contra de la proposta de la formació taronja perquè “no hi hagi impunitat i no s’indulti als qui van donar un cop a la democràcia”. Cano ha lamentat que el seu partit “es quedés sol davant el separatisme”perquè “el bipartidisme mai aprèn i continua pactant amb els colpistes”.

Cano ha criticat “la deriva del PSOE perquè Sánchez ni tan sols és capaç de dir que no hi haurà indults per els qui van donar un cop a la democràcia” i també la del PP perquè continuen “pactant amb els separatistes en molts indrets del nostre país”“Els anys de pactes amb Convergència es noten en el PP, que s’alia amb els separatistes per a no tancar la porta a l’indult”, ha afegit.

Aquest cas se suma al de fa dues setmanes a Girona, quan els populars “van aprovar uns pressupostos separatistes per finançar a l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI)”, ha explicat Cano. Davant d’aquesta situació, el també portaveu de Cs a Premià de Mar ha evidenciat que Ciutadans “és l’únic partit capaç de defensar la Constitució a cada poble d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD