Actualitat

Arrimadas a Torra: “La inacció del Govern en polítiques d’infància és indignant; Viuen obsessionats amb un sol tema, però de la resta no volen ni parlar”

by cscatalunya — 6 març 2019 @ 12:16
Comparte

La líder de Cs retreu els partits separatistes que “impedeixin debatre sobre la llei de Cs contra els abusos i el maltractament infantil” en haver presentat una esmena a la totalitat

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de març del 2019. “La inacció del Govern en polítiques d’infància és indignant; Viuen obsessionats amb un sol tema, però de la resta no volen ni parlar”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret que els partits separatistes hagin presentat una esmena a la totalitat a la llei de Ciutadans contra els abusos i el maltractament infantil, “impedint d’aquesta manera que es pugui debatre” en seu parlamentària.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Arrimadas ha criticat aquesta actitud dels partits separatistes davant el “greu problema” que hi ha a Catalunya relacionat amb els abusos a menors. Considera que “hi ha moltes qüestions a millorar quant a prevenció, detecció, protocols d’actuació, protecció a les famílies i en el procés de declaració dels menors” ja que, molts d’ells, han hagut de declarar fins a deu vegades.

“La Generalitat no fa res, però té competències”, ha lamentat, després de preguntar-li a Torra: “D’això també té la culpa Madrid?”. I ha conclòs: “Espero que retirin l’esmena a la totalitat perquè ja ens han fet perdre massa temps”.

Volver a ACTUALIDAD