Actualitat

Martín Blanco al Govern: “Dediquin els diners de tots els catalans a les seves necessitats i deixin de fer propaganda de la secessió”

by cscatalunya — 6 març 2019 @ 12:14
Comparte

El diputat de Cs considera “una vergonya que es destini 0€ a escoles bressol i, en canvi, 250 milions l’any a TV3 i Catalunya Ràdio”

Parlament de Catalunya, dimecres 6 de març de 2019. “Dediquin els diners de tots els catalans a les seves necessitats i deixin de fer propaganda de la secessió”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, en preguntar al Govern de la Generalitat sobre les seves polítiques envers la conciliació familiar. Martín Blanco ha afirmat “que els diferents governs separatistes han estat obsessionats a separar Catalunya d’Espanya i han demostrat que la conciliació no és una prioritat per a ells” i ha recordat que “la conciliació no es limita a la criança dels fills sinó també a la cura de la gent gran i els ajuts a la dependència”.

El diputat de Cs ha considerat “una vergonya que es destinin 0€ a escoles bressol i, en canvi, 250 milions d’euros l’any a TV3 i Catalunya Ràdio”. “A pesar de la recuperació econòmica, la despesa social és un 20% inferior a la d’abans de la crisi”, ha denunciat i ha recordat que “Catalunya és la comunitat autònoma amb la llista d’espera més gran en ajuts per a la dependència”. “Són unes dades que farien avergonyir a qualsevol governant que aspiri a garantir la igualtat d’oportunitat entre els seus ciutadans”, ha sentenciat Martín Blanco.

No han fet res per facilitar la conciliació, només els ha interessat seguir destinant diners de tots els catalans a la seva obsessió identitària”, ha apuntat Martín Blanco, i ha afegit que, per altra banda, el Govern “sí que troba diners per obrir ambaixades o posar sous a fugats de la justícia”. “La conciliació és una prioritat en una societat que es vulgui justa”, ha explicat el diputat taronja, i ha lamentat que l’executiu català “segueixi insistint en el seu objectiu separatista, degradant així la qualitat de vida de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD