Actualitat

Martín Blanco al Govern: “Insulten i diuen que s’ha de ‘desfranquitzar’ Espanya, i el més antidemocràtic que s’ha fet en dècades són les seves lleis de desconnexió”

by cscatalunya — 7 març 2019 @ 17:01
Comparte

El diputat de Cs afirma que “en una societat democràtica no es pot permetre que els mitjans públics normalitzin l’insult i el discurs d’odi”

Parlament de Catalunya, dijous 7 de març de 2019. Insulten i diuen que s’ha de ‘desfranquitzar’ Espanya, i el més antidemocràtic que s’ha fet en dècades són les seves lleis de desconnexió”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Nacho Martín Blanco, en defensar una moció sobre l’estratègia comunicativa del Govern. Blanco ha denunciat “la campanya de difamació que el Govern està desplegant gastant quantitats ingents de diners públics en parlar malament d’Espanya” i ha apuntat que “insultar jutges, institucions o Guardia Civil no és insultar a unes institucions abstractes, sinó a tots els espanyols que conformen aquesta democràcia”.

El diputat de Cs ha afirmat que “en una societat democràtica no es pot permetre que els mitjans públics normalitzin l’insult i el discurs d’odi, siguin masclistes, racistes, xenòfobs o supremacistes”, després dels reiterats insults per part de col·laboradors de TV3 i Catalunya Ràdio. “Com a ciutadà de Catalunya és una realitat absolutament inacceptable la televisió i radio pública s’hagin convertit de manera escandalosa en una eina d’agitació i propaganda separatista”, ha sentenciat Martín Blanco.

A més, amb el text de la moció, el diputat taronja ha volgut que “el Parlament condemni els 21 punts de Torra a Sánchez, un document que no era pel diàleg i que presentava a Espanya com a una realitat antidemocràtica, que maltracta i governa contra Catalunya”. “Sánchez hauria d’haver-li dit a Torra que els punts eren un insult totalment inacceptables”, ha afirmat Martín Blanco, i ha recordat que “la nostra democràcia està reconeguda internacional i rep premis pel seu respecte als drets i llibertats”.

Volver a ACTUALIDAD