Actualitat

Roldán al Govern: “Quan l’oposició els critica només saben dir que la culpa és d’Espanya o treuen pit i menteixen per tapar la seva mala gestió”

by cscatalunya — 7 març 2019 @ 16:58
Comparte

La diputada considera que mandat de Torra és “d’estand-by i pèrdua d’oportunitats”

Parlament de Catalunya, dijous 7 de març de 2019. Quan l’oposició critica al Govern només saben dir que la culpa és d’Espanya o treuen pit i menteixen per tapar la seva mala gestió”. Així ho ha dit la portaveu al Senat de Ciutadans (Cs) i diputada al Parlament, Lorena Roldán, en interpel·lar al govern de la Generalitat per la seva inacció política durant l’últim any. “Abans de la formació del Govern, el Parlament ja portava tres mesos tancat, va ser el preludi d’un any de bloqueig, desgovern i més ‘procés’”, ha comentat Roldán i ha lamentat “la falta de ganes de governar però quants esforços i recursos destinats en crear estructures que volen suplantar el Parlament”.

La diputada ha considerat el mandat de Torra com “d’estand-by i pèrdua d’oportunitats”. “Fan servir el ‘comodí del procés’ com a cortina de fum per tapar la seva mala gestió”, ha afirmat i ha recordat que “troben diners per TV3, obrir noves ambaixades o col·locar a fugits de la justícia, però no per la gent en llista d’espera per ajudes a la dependència”. “Per molt que tanquin el Parlament no deixarem de fer la nostra feina”, ha sentenciat.

Roldán ha denunciat la baixa activitat legislativa del Govern, “ja que només ha aprovat quatre lleis durant aquesta legislatura” i ha criticat que la majoria hagin sigut a través de decrets llei. “No governen, només reaccionen quan tenen el problema a sobre a base de decrets, tard i malament, sense que es puguin debatre al Parlament”, ha lamentat la senadora taronja i ha afegit que es deu al fet que “els hi agradaria.

Volver a ACTUALIDAD