Actualitat

Arrimadas: “No ens rendirem, no ens faran participar en una campanya amb els edificis públics plens de la seva propaganda electoral”

by cscatalunya — 15 març 2019 @ 13:58
Comparte

La líder de Cs afirma que "són Torra i Colau qui han de treure la propaganda separatista"

Barcelona, 15 de març de 2019. “No ens rendirem, no ens faran participar en una campanya amb els edificis públics plens de la seva propaganda electoral“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i líder de l’oposició, Inés Arrimadas, després de denunciar davant la Fiscalia Superior de Catalunya, acompanyada pel portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, que el president de la Generalitat, Quim Torra, no hagi retirat els símbols separatistes dels edificis públics com li va requerir la Junta Electoral Central (JEC), després de la denúncia presentada per Cs.

Arrimadas ha afirmat que seguiran “defensant a milions de ciutadans perquè tinguin unes institucions neutrals i unes eleccions netes” i ha apuntat que aniran “fins al final per protegir la democràcia a Catalunya“. “És indignant que els edificis estiguin plens no només de llaços, sinó de les cares dels candidats separatistes a les eleccions“, ha sentenciat.

La líder de Cs ha afirmat que “són Torra i Colau que han de treure la propaganda separatista” i ha assenyalat que “ja n’hi ha prou que creguin que els edificis són seus“. Ha recordat a Torra que “desobeir una resolució de la JEC no és cap ximpleria” i ha comentat que “després no vagin dient que no ho sabien o que era simbòlic“. “Si alguna cosa hem vist amb el judici del ‘procés’ és que els polítics no poden fer el que vulguin, no poden creure que tenen impunitat“, ha sentenciat Arrimadas i ha recordat que “Torra ha volgut incomplir deliberadament la decisió de la JEC, fins i tot ho ha reconegut públicament“.

Ja està bé que els funcionaris hagin de treballar com si estiguessin a la seu de l’ANC i que els ciutadans ens haguem d’empassar la propaganda separatista“, ha lamentat, i ha explicat que recorren a la Fiscalia perquè “el govern de Sánchez no fa res per no fer enfadar als seus socis de govern“. “L’únic partit que està defensant la democràcia a Catalunya és Ciutadans, i quan governem Espanya ho seguirem fent amb totes les eines“, ha apuntat i ha recordat que “quan governava el PP també va permetre l’ocupació de l’espai públic sense moure un dit“.

Volver a ACTUALIDAD