Actualitat

Arrimadas a Torra: “No s’amagui darrere el Síndic i retiri d’una vegada la propaganda separatista dels edificis públics”

by cscatalunya — 20 març 2019 @ 12:47
Comparte

La cap de l'Oposició retreu Torra que es cregui que “pot fer el que li doni la gana” i li adverteix: “No es pensi que Sánchez és com la meitat de Catalunya a la qual vostè no representa”

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de març del 2019. “No s’amagui darrere el Síndic i retiri d’una vegada la propaganda separatista dels edificis públics”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, després de deixar en mans del “processista major”, referint-se al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, la decisió de retirar la “propaganda separatista dels edificis públics” que haurien de “representar a tots els catalans”.

En la sessió de control del ple del Parlament, Arrimadas ha retret Torra que es cregui que “pot fer el que li doni la gana” en no acatar la resolució de la Junta Electoral Central (JEC) que “l’obliga a retirar els símbols partidistes”,especialment en període electoral. “És una vergonya que vostès facin el que els doni la gana mentre obliguen els ciutadans a pagar impostos i a complir les normes”, ha manifestat.

“Han omplert els edificis públics que són de tots de llaços que vostès utilitzen, ‘d’estelades’ que vostès reivindiquen i de les cares dels candidats de partits separatistes als quals vostès representen”, li ha criticat. I li ha demanat que pensi en tots aquells catalans constitucionalistes que “han d’anar als edificis públics a fer alguna gestió o en els funcionaris que no són separatistes”.

Volver a ACTUALIDAD