Actualitat

Roldán a Capella: “Per protegir els funcionaris no té temps, però per donar permisos als amics del ‘procés’, vostè vola”

by cscatalunya — 20 març 2019 @ 12:45
Comparte

El portaveu de Cs, Carlos Carrizosa, adverteix al Govern "que no es pot fer servir TV3, els edificis públics i els Mossos per asfixiar l'oposició"

Parlament de Catalunya, dimecres 20 de març de 2019. “Per protegir els funcionaris no té temps, però per donar permisos als amics del ‘procés’ vostè vola“. Així ho ha dit la diputada al Parlament i portaveu al Senat de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, a la Consellera de Justícia, Ester Capella, davant la possibilitat que la Generalitat concedeixi el tercer grau a Oriol Pujol, condemnat pel cas de les ITV, 57 dies després de la seva entrada a la presó. “En un any el Govern s’ha dedicat a afavorir als seus amics nacionalistes que s’han saltat la llei, a qüestionar la feina dels jutges i a abandonar els funcionaris“, ha criticat i ha afegit que “no dissimulen ni una miqueta“.

Es podria donar la mateixa pressa per condemnar l’assetjament i assenyalament de la secretària judicial del 20-S per part dels radicals separatistes“, ha apuntat Roldán, després que es filtressin les seves dades personals i rebés amenaces a la xarxa, i ha recordat que “aquest és la por dels funcionaris catalans que no combreguen amb el separatisme“. “Vostè és l’antítesi del que s’espera d’una consellera de Justícia, es dedica a criticar els jutges, ignora les reclamacions del personal, els centres i jutjats els hi cauen a trossos i en canvi només es preocupa per Oriol Pujol“, ha sentenciat i ha afirmat que “és escandalós i vergonyós tot el que fan“.

D’altra banda, el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha advertit al Govern “que no es pot fer servir TV3, els edificis públics i els Mossos per asfixiar l’oposició” i ha preguntat al conseller d’Interior, Miquel Buch si, “per garantir unes eleccions netes, investigarà els atacs que Cs rep a la seva seu mentre alguns diputats del Parlament animen els feixistes de ‘Arran’“, els qui van reivindicar l’atac de dimarts passat. “No protegir als partits polítics en època d’eleccions és com enviar la ‘secció d’assalt’ a l’oposició per ofegar-la“, ha sentenciat.

Els catalans i Espanya sencera estan sorpresos ara que saben que Torra no pensa respectar la imparcialitat de les eleccions i les resolucions de la Junta Electoral Central“, ha lamentat Carrizosa, i ha recordat que “després ens assabentem en els judicis que la cúpula dels Mossos adverteix als polítics que incompleixen la llei“.

Volver a ACTUALIDAD