Actualitat

Arrimadas: “Torra continua atacant a més de mitja Catalunya i sense garantir la neutralitat que han de tenir les institucions”

by cscatalunya — 21 març 2019 @ 19:06
Comparte

Cs denúncia davant la Junta Electoral Central la nova pancarta del Govern i li demana que expliqui qui l'ha pagat i qui ha pres la decisió de col·locar-la

Barcelona, dijous 21 de març del 2019. “Torra continua atacant a més de mitja Catalunya i sense garantir la neutralitat que han de tenir les institucions”.  Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, després d’anunciar que han presentat una nova denúncia davant la Junta Electoral Central (JEC)* per la nova pancarta que el Govern ha instal·lat en la façana de la Generalitat.

Així mateix, des de Ciutadans han demanat a l’executiu català que expliqui “qui ha pagat les pancartes que s’estan tornant a col·locar, qui les ha col·locat i qui ha pres la decisió de fer-ho”.

Considera “indignant que el separatisme es pensi que Catalunya és només d’una ideologia” i per això ha destacat la necessitat que en les eleccions del pròxim 28 d’abril es triï a un nou govern d’Espanya que “no triï el nacionalisme com a soci” com ha fet Pedro Sánchez.

Volver a ACTUALIDAD